Onze Docenten

Mr. dr. B. (Bart) Breederveld
Advocaat en mede-oprichter Rensen Advocaten, Raadsheer-plv bij het Gerechtshof  ’s Gravenhage. Lid van de adviesraad van FLA.

Mr. H.P.M. (Helga) van Bijnen
Voorzitter Kennisgroep Onroerende Zaken, Belastingdienst.
Pensioenonderzoeker Tilburg University.Mr. drs. T.C.P. Christoph
Advocaat en scheidingsmediator (vFas en MFN) bij Christoph & Wakker Familierecht


Mr. dr. M.L.C.C. (Myriam) Lückers
Advocaat-generaal bij de Hoge Raad en arbiter NAI.


Prof. mr. dr. I. (Ian) Sumner
Professor aan Tilburg University, oprichter en eigenaar van Voorts Juridische Diensten, freelance docent en onderzoeker.


Prof. dr. G.J.B. (Gerry) Dietvorst
Hoogleraar Toekomstvoorzieningen Tilburg University. Lid van de adviesraad van FLA.


mr. Frits H. van der Kamp
Fiscaal juridisch adviseur Familievermogensrecht met een bijzondere focus op de echtscheidingsfiscaliteit, de eigen woning en toekomstvoorzieningen, gecertificeerd docent aan binnenlandse en buitenlandse (postacademische en master) opleidingsinstituten, gastonderzoeker aan de Tilburg University E.R. Lankester RA RV
Financial advisor - Business Valuator bij Boringa & Lankester registeraccountantsProf. mr. A.J.M. (André) Nuytinck
Hoogleraar privaatrecht, in het bijzonder personen-, familie- en erfrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam en hoogleraar burgerlijk recht, in het bijzonder personen- en familierecht, Centrum voor Notarieel Recht, Radboud Universiteit Nijmegen. Lid van de adviesraad van FLA.


Mr. J.A.J.A. (Joris) Luijten
Advocaat binnen de praktijkgroep personen- en familierecht BANNING Advocaten.


Mr. A. (Annette) van Riemsdijk
Advocaat en mediator, rechter plv.,  trainer en docent. Voorzitter College van Toezicht Kwaliteitsregister Jeugd en Voorzitter Stichting Nalatenschapsmediation Nederland. Lid van de adviesraad van FLA.
Prof. mr. dr. B.M.E.M. Schols
Als hoogleraar verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen, en als vennoot verbonden aan ScholsBurgerhartSchols estate planning.
Prof. dr. F. (Frans) Sonneveldt
Partner-aandeelhouder bij Mazars Private Clients te Den Haag, Hoogleraar Successiewet en estate planning aan de Universiteit Leiden, lecturer International Tax Program aan de Universiteit Leiden, docent internationale estate planning aan de Universiteit van Lausanne te Zwitserland, Hoofddocent Grotius specialisatieopleiding estate planning, Bestuurslid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, Raadsheer-plaatsvervanger Hof ’s-Hertogenbosch.


Mr. T.M. (Thomas) Subelack
Advocaat en scheidingsmediator binnen de praktijkgroep personen- en familierecht BANNING Advocaten. Lid van de adviesraad van FLA.


Prof. mr. P. Vlaardingerbroek
Hoogleraar Familie- en Jeugdrecht, raadsheer-plv. bij het Gerechtshof in Den Bosch, rechter-plv. bij de Rechtbank Rotterdam en voorzitter van de Sectie Jeugd van de Raad voor de Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming.


Mr. A. (Anouk) Wakker
Juridisch medewerker bij de Rechtbank Midden-Nederland in het team familierecht. Daarvoor werkte zij ruim 10 jaar als gespecialiseerd familierechtadvocaat en mediator bij Banning en Christoph & Wakker Familierecht. Zij doceert voor verschillende opleidingsinstituten en is werkzaam voor het vakblad Rechtspraak Familierecht..


Mr. A.R. (Agnes) van Wieren
Advocaat en partner binnen de praktijkgroep personen- en familierecht BANNING Advocaten, Raadsheer-plv bij het Gerechtshof Amsterdam


Mr. dr. L.H.M. (Louis) Zonnenberg
Advocaat-scheidingsmediator, registermediator. MfN, arbiter NAI en raadsheer plv. in de gerechtshoven te Den Haag en Amsterdam.


Mr. J.C. L. (Johan) Zuiderwijk
Partner sectie Estate Planning Mazars.


Mr. dr. V.M. Smits
Universitair docent familie- en jeugdrecht Tilburg University. Juriste bij het Expertisecentrum van de Stichting William Schrikker Groep. Rechter plv Rechtbank Oost BrabantProf mr. A.H.N. (Fons) Stollenwerck
Bijzonder Hoogleraar Estate Planning VU Amsterdam, Raadsheer Gerechtshof 's-Gravenhage


Mr. bc A.P. (Ad) van der Linden
(Oud-)kinderrechter bij de rechtbank Amsterdam, (oud-)raadsheer-plv bij het Gerechtshof in ’s Hertogenbosch en (oud-)raadsheer-plv bij het Gerechtshof in Den Haag. Vice-voorzitter bij het Beroepscollege SKJ (Stichting Kwaliteitskader Jeugdhulp)

Direct een vraag?

Bel 06-22314607 / 06-51686521

mail ons