Over ons

Family Law Academy (FLA) biedt u een breed en gevarieerd aanbod van postacademische cursussen binnen het Personen- en familierecht en wil iets extra's toevoegen aan de bestaande opleidingsmarkt voor de advocatuur:

  • Focus op het Personen- en familierecht
  • Doorganggarantie voor alle cursussen
  • Cursussen ook 's avonds en in het weekend
  • Persoonlijke benadering: kwaliteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit staan voorop

De cursussen zijn van hoge kwaliteit en bieden u bruikbare handvaten voor uw advies- en procespraktijk. Onze docenten en adviesraad spelen hierbij een belangrijke rol. FLA ontwikkelt haar cursussen voor de advocaat; ook de notaris en overige academisch geschoolde juristen vinden hier voldoende cursussen om hun vakbekwaamheid te onderhouden. FLA is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

De oprichters van FLA zijn Marisol van Os en Stephanie Keij. Zij zijn juridisch academisch geschoold en hebben een jarenlange ervaring in het juridisch postacademisch onderwijs en de juridische praktijk. Marisol en Stephanie kennen daarom de opleidingsbehoefte van de advocaat en zijn een goede gesprekspartner voor zowel cursist als docent.

Heeft u vragen, idee├źn of wensen? Neem contact met ons op!Disclaimer
De inhoud van alle uitingen van FLA, waaronder de teksten op de website en in brochures, is met grote zorg samengesteld en mag op generlei wijze worden overgenomen of gekopieerd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen.


Direct een vraag?

Bel 06-22314607 / 06-51686521

mail ons